Wisdom Teacher

Nu IBBO ‘staat’ en HAVEN een stichting is, vraagt De Vrouwe om mijn plek in te nemen als ‘Wisdom Teacher’.

Geloof maar dat De Vrouwe veel geduld heeft moeten hebben met mij. Mijn ‘vrije wil’ gaf mij de vrijheid om op mijn eigen manier op alle vragen van de Kosmos mijn eigen weg te vinden. Ik wilde graag rust, geen medium of kanaal zijn. Ik wilde koken, tuinieren, samen met mijn kinderen en kleinkinderen zijn, wandelen met vrienden, enz.. Alles mag en alles kan, maar de vraag blijft… ‘Ben je bereid om verder te gaan’? En ja, dat ben ik.
Ik heb mogen genieten van mijn gezin. Ik heb me uitgeleefd met koken en nog meer andere creatieve zaken. Ik heb gewandeld en nog meer mogen leren maar nu is het tijd om verder te gaan.

‘Wisdom Teachings’ zijn leringen om in jezelf de ware jij terug te vinden. Jij ‘bent’ dus jij weet, jij kunt, jij doet vanuit je eigen sturing, vanuit jouw eigen ‘innerlijke kind’ of eigen ‘Hogere ik’. Jij bent alles. Het kind is volwassen, je ‘Hogere ik’ ben jij en van daaruit ga je weer de wereld in.
Jouw eigen jij leidt je naar de toekomst die jij wilt hebben en geeft je dat wat jij nodig hebt. De sturing komt niet van buiten maar van binnen en zo neem je verantwoording over de rol die jij nodig hebt om verder op je pad te gaan.

Bel voor een afspraak +31 (0)45 545 54 64

Menu