De Vrouwe van Alle Volkeren

Geplaatst in: Video
Datum boodschap: 17 maart 2018

Deze boodschap van de Vrouwe van Alle Volkeren bevat veel kosmische informatie, veel verschillende onderwerpen met inzichten die over meerdere universa gaan. Veel mensen op aarde zijn op dit moment instabiel. Medicijnen maken mensen alleen maar meer instabiel. Ze staan heel ver af van wat de mens nodig heeft. Neem dus niet zomaar medicijnen tot je. Als je goed gebalanceerde voeding neemt en voldoende rust neemt heb je minder medicatie nodig.

Onze westerse medicijnen zijn heel laag van energietrilling (dimensie 2.7) en deze kunnen iemand uit een hogere dimensie dus niet optillen, maar ze halen ze je weer omlaag. Indianen zullen, vanuit hun heilige weten, medicijnen uit de natuur gaan verstrekken aan ons Westerlingen… Er is een grote groep mensen die klaar is om over te gaan. Er staan dan ook rampen te gebeuren die eraan bijdragen om dit te kunnen laten gebeuren (iets met modderstromen en veel water en epidemieën).

Aan gene zijde staan ‘hele legers’ klaar om deze mensen op te vangen. Trump is echt aan het werken aan human trafficking. Het gaat hem heel erg aan het hart en is zonder pardon mét prioriteit aan het werken om hier iets voor op te zetten. Binnen driekwart jaar krijgen we heel veel informatie tot onze beschikking hoe het anders kan gaan in onze maatschappij m.b.t. geld. en meer.. over inentingen tegen baarmoederhalskanker, een stam in Mongolië waar steeds meer mensen zich bij aansluiten, de onderdrukking van de vrouw en over de grootmachten Azië, Amerika en Rusland die uitgelachen worden door de kosmische wereld omdat ze denken dat ze de macht hebben…