Over Jean Freer

Over Jean

Jean is telepathisch begaafd, helderziend, helderhorend, heldervoelend en helderwetend. Vanuit deze gaven gaat zij als wisdom teacher aan de slag en beslaat ze een breed terrein van spirituele activiteiten.

De boodschappen van de Meesters en de Galactische Werelden en de gesprekken met de Vrouwe van Alle Volkeren hebben Jean bewust gemaakt van de grootsheid van het mens-zijn en onze taak op Aarde. “Het leven is altijd mijn leerschool geweest en blijft mijn leidraad tot inzichten. Dit heeft mij gevormd tot een Alchemist die diepe inzichten heeft gekregen in het Mens-Zijn.

Ik ben er diep van overtuigd dat mijn gave er toe dient om anderen wakker te maken aangaande hun eigen verbindingen met de Goddelijke Wereld.

Studie heeft mij slechts kennis gebracht maar geen verdieping; alleen het leven en mijn verbinding met andere dimensies heeft mij hierin rust gebracht. Mijn eeuwige tocht naar meer begrip en meer weten zal voortduren tot mijn transformatie.

Jean maakt het tot haar levenstaak om de boodschappen van de Vrouwe van Alle Volkeren uit te dragen en de opdrachten die daar uit voortvloeien op te pakken en praktisch om te zetten in vernieuwende initiatieven om meer ONENESS in de wereld te brengen:

IBBO Scholen

IBBO staat voor ‘Ik Ben Bewust Onderwijs’. IBBO is de eerste erkende spirituele school voor basis- en voortgezet onderwijs in Nederland met de hoofdvestigingen in Geleen en op vele andere plekken door heel Nederland.

HAVEN | Just be Homes

De Just be Homes van HAVEN bieden een veilige plek aan mensen die vastlopen in hun leven. Je kunt er tijdelijk verblijven om tot rust te komen en tot jezelf te komen.

Huizen voor Heelheid en Rust

In deze roerige tijden is er grote behoefte aan verbinding, positiviteit en heling. Heelheid en Rust biedt een veilige plek met een hoge, pure energie. Een plek waar je kunt opladen en tot rust kunt komen, maar ook mag helen en herstellen.