HAVEN | Just be Homes

HAVEN | Just be Homes

De Just be Homes van HAVEN bieden een veilige plek aan mensen die vastlopen in hun leven. Je kunt er tijdelijk verblijven om tot rust te komen en tot jezelf te komen.

HAVEN is opgericht vanuit de overtuiging dat ieder mens een plek mag hebben waar hij of zij even helemaal niets moet. Waar gewoon ‘zijn’ het enige is dat telt. Waar mensen weer aansluiting vinden bij elkaar.

Vanuit de overtuiging dat we vooral moeten focussen op de toekomst en open moeten staan voor het nieuwe, zullen we veel mensen gaan ontvangen en op weg helpen, aldus Jean, founder van HAVEN.

HAVEN is ontstaan vanuit een boodschap van de Vrouwe van Alle Volkeren. “Zij vroeg in 2015 aan mij of ik bereid was om huizen op te richten omdat in de toekomst veel mensen in de problemen zouden komen door levensontwrichtende gebeurtenissen waarvan ze zouden moeten herstellen. Anders zou dit leiden tot ziektes, opname in de psychiatrie, gezinsontwrichting en zouden veel kinderen één of beide ouders een tijd moeten missen. De bedoeling was dat mensen drie maanden in zo’n huis zouden verblijven waarna ze zouden kunnen terugkeren naar hun gezin, de maatschappij, de wereld”.

Jean maakt het tot haar levenstaak om de boodschappen van de Vrouwe van Alle Volkeren uit te dragen en de opdrachten die daar uit voortvloeien op te pakken en praktisch om te zetten in vernieuwende initiatieven om meer ONENESS in de wereld te brengen.

IBBO Scholen

IBBO staat voor ‘Ik Ben Bewust Onderwijs’. IBBO is de eerste erkende spirituele school voor basis- en voortgezet onderwijs in Nederland met de hoofdvestigingen in Geleen en op vele andere plekken door heel Nederland.

HAVEN | Just be Homes

De Just be Homes van HAVEN bieden een veilige plek aan mensen die vastlopen in hun leven. Je kunt er tijdelijk verblijven om tot rust te komen en tot jezelf te komen.

Huizen voor Heelheid en Rust

In deze roerige tijden is er grote behoefte aan verbinding, positiviteit en heling. Heelheid en Rust biedt een veilige plek met een hoge, pure energie. Een plek waar je kunt opladen en tot rust kunt komen, maar ook mag helen en herstellen.