Huizen voor Heelheid en Rust

Huizen voor Heelheid en Rust

Dit healing center is een plek waar healers volgens verschillende methodes samenwerken aan het herstel van de mensen die er komen voor een behandeling. Onze healers zijn energetische werkers en worden opgeleid door Jean.

Mijn ‘droom’ is dat ook artsen met onze energetische werkers gaan samenwerken.

Ons huis is een plek waar we ons afstemmen op de onuitputtelijke kracht en goedheid van het universum. Daarmee zorgen we voor een plek van stilte en pure, gouden energie waar je kunt opladen of bezinnen. We geloven in het verhogen van de trillingen op aarde door energiewerk, meditatie en healing.

Heb je interesse om ook mee te werken in een huis voor Heelheid en Rust? Of wil je weten of de cursus healer iets voor je is? Klik dan op de button hieronder.

Jean maakt het tot haar levenstaak om de boodschappen van de Vrouwe van Alle Volkeren uit te dragen en de opdrachten die daar uit voortvloeien op te pakken en praktisch om te zetten in vernieuwende initiatieven om meer ONENESS in de wereld te brengen.

IBBO Scholen

IBBO staat voor ‘Ik Ben Bewust Onderwijs’. IBBO is de eerste erkende spirituele school voor basis- en voortgezet onderwijs in Nederland met de hoofdvestigingen in Geleen en op vele andere plekken door heel Nederland.

HAVEN | Just be Homes

De Just be Homes van HAVEN bieden een veilige plek aan mensen die vastlopen in hun leven. Je kunt er tijdelijk verblijven om tot rust te komen en tot jezelf te komen.

Huizen voor Heelheid en Rust

In deze roerige tijden is er grote behoefte aan verbinding, positiviteit en heling. Heelheid en Rust biedt een veilige plek met een hoge, pure energie. Een plek waar je kunt opladen en tot rust kunt komen, maar ook mag helen en herstellen.