Healing Centers

Healing Centers

Een healing center is een plek waar healers volgens verschillende methodes samenwerken aan het herstel van de mensen die er komen voor een behandeling. Onze healers zijn energetische werkers en worden opgeleid door Jean.

Mijn ‘droom’ is dat ook artsen met onze energetische werkers gaan samenwerken.

Ben je bijvoorbeeld net geopereerd, dan kan ons team van healers in actie komen om het herstel na je operatie te bevorderen. Of de healers doen hun werk waardoor een operatie soms niet hoeft plaats te vinden.

Heb je interesse om ook mee te werken aan de Healing Centers? Of wil je weten of de cursus healer iets voor je is? Klik dan op de button hieronder.

Jean maakt het tot haar levenstaak om de boodschappen van de Vrouwe van Alle Volkeren uit te dragen en de opdrachten die daar uit voortvloeien op te pakken en praktisch om te zetten in vernieuwende initiatieven om meer ONENESS in de wereld te brengen.

IBBO Scholen

IBBO staat voor ‘Ik Ben Bewust Onderwijs’. IBBO is de eerste erkende spirituele school voor basis- en voortgezet onderwijs in Nederland met de hoofdvestigingen in Geleen en op vele andere plekken door heel Nederland.

HAVEN | Just be Homes

De Just be Homes van HAVEN bieden een veilige plek aan mensen die vastlopen in hun leven. Je kunt er tijdelijk verblijven om tot rust te komen en tot jezelf te komen.

Healing Centers

Een healing center is een plek waar healers volgens verschillende methodes samenwerken aan het herstel van de mensen die er komen voor een behandeling.