Gesprekken met de vrouwe van alle volkeren

De Vrouwe van alle Volkeren heeft een groot aantal boodschappen gegeven die bestemd zijn voor de hele wereld. De Vrouwe is gekomen om de wereld tot eenheid en vrede te brengen en te behoeden voor wereldcatastrofe. Zij toont de mensen de weg die zij moeten gaan, de weg van Liefde, Waarheid en Rechtvaardigheid, de weg van het Kruis; alleen dit zal de ware vrede op aarde brengen. Geleidelijk ontvouwt de Vrouwe het goddelijk plan waardoor zij de wereld wil redden.

Jean heeft een pure verbinding met de ‘Vrouwe van alle Volkeren’ die eens Maria was. Ze  vertaalt de persoonlijke gesprekken met de Vrouwe in wijsheden om het leven van de mens op aarde eenvoudiger te maken. Hiermee geeft ze inzichten in het leven van de mens vanuit de bron.

Jean maakt het tot haar levenstaak om de boodschappen van de Vrouwe uit te dragen en de opdrachten die daar uit voortvloeien op te pakken en praktisch om te zetten in vernieuwende initiatieven.

IBBO: de eerste erkende spirituele school voor basis en voortgezet onderwijs in Nederland met vestigingen in Nijmegen, Geleen, Meppel, Wageningen, Dordrecht en Doesburg.

HAVEN:  Just Be Homes in Nederland die een veilige plek bieden aan mensen die vastlopen in hun leven. Je kunt er tijdelijk verblijven om tot rust te komen en tot jezelf te komen.

Menu