De vrouwe van Alle Volkeren

Gesprekken met de Vrouwe van Alle Volkeren

De Vrouwe van Alle Volkeren heeft een groot aantal boodschappen gegeven die bestemd zijn voor de hele wereld.

De Vrouwe is gekomen om de wereld tot eenheid en vrede te brengen en te behoeden voor wereldcatastrofe. Zij toont de mensen de weg die zij moeten gaan, de weg van liefde, waarheid en rechtvaardigheid, weg van het kruis (van het lijden); alleen dit zal de ware vrede op aarde brengen. Geleidelijk ontvouwt de Vrouwe het Goddelijk Plan waarmee zij de wereld wil redden.

Jean heeft een pure verbinding met de Vrouwe van Alle Volkeren die eens Maria was. Ze vertaalt de persoonlijke gesprekken met de Vrouwe in wijsheden om het leven van de mens op aarde eenvoudiger te maken. Hiermee geeft ze inzichten in het leven van de mens vanuit de bron.

Jean maakt het tot haar levenstaak om de boodschappen van de Vrouwe van Alle Volkeren uit te dragen en de opdrachten die daar uit voortvloeien op te pakken en praktisch om te zetten in vernieuwende initiatieven om meer ONENESS in de wereld te brengen.

IBBO Scholen

IBBO staat voor ‘Ik Ben Bewust Onderwijs’. IBBO is de eerste erkende spirituele school voor basis- en voortgezet onderwijs in Nederland met de hoofdvestigingen in Geleen en op vele andere plekken door heel Nederland.

HAVEN | Just be Homes

De Just be Homes van HAVEN bieden een veilige plek aan mensen die vastlopen in hun leven. Je kunt er tijdelijk verblijven om tot rust te komen en tot jezelf te komen.

Huizen voor Heelheid en Rust

In deze roerige tijden is er grote behoefte aan verbinding, positiviteit en heling. Heelheid en Rust biedt een veilige plek met een hoge, pure energie. Een plek waar je kunt opladen en tot rust kunt komen, maar ook mag helen en herstellen.